Відгуки

Для того щоб залишити відгук, ви повинні авторизуватися.
trigublv 10 грудня 2015 в 21:50 Рекомендую
 
Переваги: Задоволена роботою. Шукала книжечку.... і ось я її знайшла у Вашому магазині. Швидко все оформили і я вже можу тішитися новинкою в своїй домашній бібліотеці...))))
0
 
olgak64 26 серпня 2015 в 09:57 Рекомендую
 
Переваги: Красно вам дякую за професійність і оперативність у виконанні замовлень. Двічі зверталась за тканиною і книжками. Було дуже приємно поспілкуватися, отримати кваліфіковану пораду. Дуже сподобався ваш магазин. Всім подругам його раджу. Хоча в Києві є багато різних магазинів для рукоділля, я обираю ваш.
Щасти вам!
Коментар: Обов'язково буду звертатися ще!
0
 
lena1919 16 липня 2015 в 14:20
 
Коментар: Так сталося, що я маю проблеми з зором, тому розгледіти маленькі клітинки на тканині для вишивання не завжди вдається. А вишивати я дуже люблю, тому потрібно було з цим щось вирішувати.

Раніше я могла вишивати лише в день при дуже хорошому освітленні. Проте цю проблему вдалося владнати. Подруга порадила зайти в інтернет-магазин “Золоте руно”, вона постійно замовляє собі тут схеми для картин. Вона сказала, що тут я зможу купити спеціальну лупу для вишивання. Так я й зробила.

Тепер я можу вишивати у будь-кий зручний для мене час. Адже лупа добре збільшує клітинки, я бачу кожну з них і можу вишивати навіть складні малюнки. А підсвічування збільшує їхню видимість та дає змогу вишивати навіть вечорами, коли денного світла вже немає.

Якщо ви любите вишивати, то будьте певні, така лупа — це те, що вам потрібно. А це в інтернет-магазині “Золоте руно” купити її можна за вигідною ціною.
0
 
Наталія Ковтунович 16 липня 2015 в 14:15 Рекомендую
 
Коментар: Про інтернет-магазин “Золоте руно” почула не так давно, але вже встигла полюбити його. Ви не повірите, але я справді заходжу туди щодня! Знайшла тут хорошу річ — акція “Товар дня”. Тиждень назад я просто за шалено низькою ціною купила якісну лляну тканину, а вчора дуже вигідно придбала книгу по вишиванню. Отак, якщо заходити сюди щодня, то завжди можна знайти якусь цікаву річ за доступною ціною, адже акція “Товар дня” - це просто дуже хороша можливість придбати те, що потрібно саме вам, за найнижчою ціною. Окрім того, що в інтернет-магазині “Золоте руно” можна купувати товари за акційними цінами, їх можна замовити онлайн без трати часу та зусиль. Таким чином ви зможете зекономити час на вишивання. А ще усі без винятків товари дуже якісні. Більшість з них я перевірила на власному досвіді. Тому з впевненістю радж купувати товари для рукоділля саме тут.
0
 
Ольга Мязина 16 липня 2015 в 14:06 Рекомендую
 
Коментар: Скажу чесно, сама вишивати я люблю не дуже. Але я власниця магазину з товарами для рукоділля. Це вигідна справа, адже багато жінок зараз полюбляють створювати гарні речі своїми руками. В інтернет-магазині “Золоте руно” я завжди роблю замовлення оптом. Я купую тут набори для вишивання, адже в моєму власному магазині вони користуються найбільшою популярністю. Такі набори дуже корисні, там є малюнок, схема, тканина, відповідні нитки, голки, усі комплектуючі матеріали та інструкція. Я пробувала вишивати саме за допомогою такого набору, і скажу вам, що це робити дуже легко. А ще набори для вишивання від “Золотого руно” збільшили продажі в моєму магазині Купити їх в інтернет-магазині “Золоте руно” раджу кожному. Якщо ви маєте магазин з товарами для рукоділля, то легко зможете збільшити продажі, адже вони користуються популярністю. А це ви зможете зекономити гроші та час на пошуки таких наборів, адже “Золоте руно” дає можливість купити їх онлайн.
0
 
Іванна Костюк 16 липня 2015 в 11:58 Рекомендую
 
Коментар: Вишивати я любила завжди. Свої перші картини почала створювати ще в школі, на уроках трудового навчання. Тож очевидно, я маю досвід за плечима. Саме тому з впевненістю можу вам сказати, що саме від якості тканини буде залежати не лише остаточний вигляд картини, а й сам процес вишивання.
Тканина повинна бути якісна, відповідати усім вимогам. Коли я купила домоткане полотно в інтернет-магазині “Золоте руно”, то зрозуміла, що для вишивання немає кращої тканини. Чому? Вона відповідає усім зазначеним параметрам. Вишивати на ній дуже зручно, помітно усі клітинки, тому я можу займатися улюбленою справою навіть ввечері, біля телевізора. Готова картина на домотканому полотні дивиться просто чудово. На такій тканині ви зможете вишивати абсолютно все, а вишиті сорочки на ній дивляться просто незрівнянно.
Я впевнена на всі 100 %, що кожен товар в магазині “Золоте руно” має відмінну якість. А ще тут завжди можна придбати полотно за доступною ціною.
0
 
vira.kotova 25 березня 2015 в 13:37 Рекомендую
 
Коментар: Заказывала черное льняное кружево. Я в шоке!!! какое классное: тоненькое, аккуратное. Перед этим перешерстила весь интернет в поиске. Только здесь нашла! Обязательно буду обращаться еще!
0
 
anilaoralena 04 лютого 2015 в 14:03 Рекомендую
 
Коментар: Замовляла книжку "Мистецтво української вишивки".
Хочу подякувати за неї! Книжка неперевершена просто!
Після зробленного замовлення передзвонили, дізналися усе та запакували обережно, книжка не пом*ялася, прийшла вчасно.
Обов*язково ще щось буду замовляти :)
0
 
Stets_natali 31 січня 2015 в 00:14
 
Переваги: Є частим клієнтом вашого магазину.маю знижку 5 %. Прийшла одного разу за схемою для вишивки і за порадою, оскільки у вас продавчині старші жіночки.Но вона була дуже зайнята нитками, не хотіла навіть підійти і сказала що в неї починається обід. Купила тільки дорогу тканину у вашому магазині і вийшла.
Недоліки: Немає ввічливості до клієнтів.
0
 
dernova_anna 08 січня 2015 в 14:15 Рекомендую
 
Коментар: Хочу поблагодарить Наташеньку за все советы и предложения!
Эта милая девушка охотно подсказала мне все тонкости в прелестях вышиванки, помогла подобрать ткань и нитки.Наталья-профессионал своего дела!
Спасибо большое!Всех вам жизненных благ!Только самые лучшие рекомендации!!!
Віповідь: Спасибо большое,Анна! Ждем вас в гости .Обещаем ,что вы получите массу удовольствия не только от нашей продукции ,но и не забываемые впечатления от нашего города.
0
 
 
Скарга на відгук Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на відгук Закрити вікно

 
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create